Кои сме ние...

 

Привет, щастливки!

Ние сме съвременен бутик за елегантни сватбени рокли изработени в подбрани булчински ателиета.

Гарантираме високо качество на най-изгодни цени.

 

Приемаме клиенти в пробната ни в Варна, като може да поръчате до 5 рокли за проба в комфортните пробни на Еконт в София, Пловдив и други населени места, ккто и да се възползвате о уникалната за бъкгария услуга "Проба у дома" след предварителна уговорка на посоченият в графа Контакти телефон. Молим за коректно отношение и точност от Ваша страна, тъй като в пробната няма постоянно служител и се отключва и обслужва специално за всеки отделен клиент. 

 

В приятна обстановка ще можете да видите и пробвате над 30 подбрани налични модела!

 

Разгледайте всички 60 модела на изгодни сватбени рокли, които предлагаме на страница: Цени и Галерия!

 

Срокове за Доставка

 

За налични булчински и шаферски рокли - доставка 1-2 работни дни за цялата страна с Еконт.

 

Срок на доставката при поръчка на неналична булчинска или шаферска рокя в стандартен размер:  30-40 работни дни. 

 

В много редки случаи биха могли да възникнат непредвидени обстоятелства при шивашкото ателие или обслужващия международен куриер, в следствие на което доставката може да достигне 45 работни дни.

 

Ако желаете експресна доставка 20 работни дни, молим да се свържете с нас за да уточним условията.

 

Ако сте се спрели на опция "ушиване по размери на клиента" се изчкават допълнително 3-10 работни дни за ушиването в зависимост от модела.

 

Какво друго предлагаме?

 

Oсвен качествените ни и достъпни сватбени и официални рокли на място в пробната ни можем да ви предложим на изгодни цени:

 

  • воали

  • кринолини

  • подаръчета за гости

 

 

 

               Общи условия

        за поръчка и покупка

 

Ако сте си харесали сватбена рокля от нашите каталози, но я няма в наличност в пробнaтa ни в София, може да я поръчате, след като заплатите  капаро.  Капарото може да се плати директно в ателието ни, по банков път или с паричен запис в Еконт.

 

При поръчка на рокля се заплаща капаро на стойност 30лв-300лв в зависимост от цената на роклята и дали имате предпочитания за ушиване по размери на клиента 

                  Таблица с фиксираните размери

 

 

 

 

След пристигането на роклята (независимо дали ще дойдете в магазина за получаване или ще ви я изпратим до друго населено място) остава само да се убедите в качеството и  да доплатите остатъка от сумата.

 

Заплатено капаро се връща само в случай на установени несъответствия в размера или видими дефекти, които не подлежат на корекция. В случай че установите видим дефект, ателието поема разноските по корекциите.

 

В случай, че роклята е предоставена с коректни мерки и качество, клиента запазва правото си да се откаже от покупката, но заплатеното капаро не се връща.

Проба у дома!

Предлагаме ви да се възползвате от уникална за България услуга "Проба у дома":
 
За бъдещите булки и шаферки, които нямат възможност да ни посетят в София, предлагаме изпращане на наличните рокли до дома ви или офис на Еконт в цялата страна, където срещу заплащане на 50% от стойността на роклята, може да я задържите до два работни дни, да я пробвате в комфорта на дома си.
 
В случай, че не ви допадне как ви стои роклята, ни я изпращате обратно (максимум два работни дни след получаването й, във вида в който сте я получили) и ние ще ви върнем заплатената сума!

*Всички рокли се изпращат с опция 'Прегледай и плати'.

Желаем ви ви приятно пазаруване

                            и

              вълшебна сватба!